Termotisak je izvrsna opcija kada trebate prilagoditi nekoliko različitih stavki. Može se primijeniti na razne tkanine, uključujući odjeću visoke vidiljivosti. Osim toga, tekst se može kombinirati sa logotipom vaše tvrtke i pri tome se može manipulirati veličinom aplikacije – više različitih dimenzija.

Termotisak je postupak ispisa slike na vinilu, a zatim se toplinskim pritiskom visoke temperature prenosi na odjeću. Odlično funkcionira za odjeću s pojedinačnim nazivima, kao i za ispis na torbama i jaknama, a često se koristi i za sportske dresove.

Jedna od najvećih prednosti transfer tiska je raznolikost odjeće na koju možete ispisivati. To ga čini posebno prikladnim za zaštitnu radnu odjeću, poput kombinezona i jakni otpornih na vatru.

BAZA ZNANJA

Prednosti termotiska

  • Pogodno za male i srednje narudžbe
  • Mogućnost ispisa pojedinačnih imena i brojeva na odjeći
  • Može se tiskati na raznim odjevnim predmetima, poput jakni, zaštitne odjeće, kombinezona, majica, dukseva s kapuljačom, odjeće visoke vidljivosti…
  • Može ispisivati na teško dostupnim područjima
  • Može ispisati CMYK u boji u bilo kojoj količini narudžbe
MISTRAL WEBSHOP

Vi zaslužujete najbolje

Naš webshop nudi širok raspon različitih vrsta radne odjeće, radne obuće i OZO -a, pružajući visoku razinu zaštite čak i u najekstremnijim radnim uvjetima. Budući da su zaposlenici ``motor`` svake tvrtke, važno je svakom menadžeru i izvršnom direktoru pružiti najbolje moguće uvjete koji uvijek uključuju odgovarajuću odjeću.