Što je točno DTF (Direct To Foil) digitalni tisak?

DTF (Direct to Film) tisak je moderna tehnika koja koristi posebnu foliju za prijenos tiskanih aplikacija izravno na materijale poput tekstila. Ova metoda omogućuje postizanje iznimno jasnih i dugotrajnih otisaka bez potrebe za prethodnom obradom materijala. DTF tehnikom boje su žive, a detalji precizno prikazani.

Jedna od glavnih prednosti DTF tiska je fleksibilnost rada s različitim tkaninama i materijalima, što ga čini idealnim za izradu personaliziranih odjevnih predmeta, torbi, jastuka i drugih proizvoda.

BAZA ZNANJA

PREDNOSTI DTF TISKA

Vrhunska razlučivost:

DTF ispis pruža iznimno oštre i jasne ispise s neviđenom razlučivošću, čineći svaki detalj u vašem dizajnu vidljivim i živopisnim.

Univerzalnost materijala:

Ova metoda omogućuje ispis na razne tekstilne i druge površine, uključujući majice, torbe, jastuke, kapute i još mnogo toga.

Trajnost:

DTF ispisi su dugotrajni i izdržljivi. Vaš dizajn će zadržati svoju boju i kvalitetu čak i nakon brojnih pranja i intenzivnog nošenja.

Brza i učinkovita tehnika:

DTF ispis omogućuje brz proces bez potrebe za dugim vremenima sušenja ili dodatnim koracima pripreme materijala.

BAZA ZNANJA

USLUGE DTF TISKA

DTF tisak na majice omogućuje tvrtkama da na jedinstven način predstave svoj brend. Savršeno za korporativna događanja, promocije ili team building. Istaknite svoju tvrtku vrhunskom kvalitetom i preciznim detaljima koje pruža DTF ispis.

Vrećice s DTF tiskom idealne su za brendove koji podržavaju ekologiju. Pokažite svoju predanost okolišu dok promovirate svoj brend na visokokvalitetnoj tkanini s jasnim, dugotrajnim otiscima.

Hoodies s DTF printom predstavljaju topao i udoban komad odjeće koji ujedno služi i kao odličan način za promociju vašeg brenda. Savršeno za timove, promocije ili kao dio korporativne odjeće.

DTF tisak na vrećicama: Promovirajte svoj brend pomoću DTF tiskanih vrećica. Sjajan način za distribuciju materijala na sajmovima ili kao korporativne darove. Uz DTF ispis, vaš logo i poruka bit će predstavljeni s vrhunskom jasnoćom.

DTF ispis na kapama: Pružite svom timu profesionalni izgled s DTF tiskanim kapama. Bilo da se radi o sportskom timu, terenskim radnicima ili promotivnim događajima, kape s vašim logotipom sigurno će ostaviti dojam.