Što je vez?

Strojni vez - štik

Vez je jedan od najpopularnijih načina nanošenja logotipa tvrtke na različite odjevne predmete radne odjeće, i to s dobrim razlogom!

Visokokvalitetno, teksturirano i jako izdržljivo, teško je nadmašiti. U svom najosnovnijem smislu, vez je zanat ukrašavanja odjeće iglom i koncem, stvarajući zadivljujući 3D efekt. Ova metoda ukrašavanja primjenjiva je na gotovo svaki dizajn, a naši strojevi za vezenje Tajima mogu izvezati brzinom do 1.100 uboda u minuti s do 14 niti različitih boja. Idealan za složene i minimalne dizajne, vez je savršen izbor za bilo koje poduzeće koje želi da njegovi zaposlenici izgledaju elegantno i profesionalno.

Profesionalni izgled

Prednosti veza na radnoj odjeći

Krajnji rezultat ušivanja logotipa u odjeću postiže visoko profesionalan izgled i odličan je način za poboljšanje imidža vaše tvrtke. S taktilnim izgledom i osjećajem osigurava da budete zapaženi.

Praktičan i izdržljiv

Radna odjeća mora biti izdržljiva, izdržljiva i dugotrajna. S prirodom vezenja, logotip fizički ušiven u odjeću neće izblijediti s vremenom kao što bi to može biti slučaj sa alternativnim tiskom.

Kolorističan

Savršen za složeni dizajn koji zahtijeva više boja, naši strojevi za vezenje mogu spojiti do 14 boja u jednom logotipu. Birajte među više od 1.000 niti s različitim završnim obradama, uključujući klasične niti, metalik, matirane, pa čak i vatrogasne niti otporne na vatru.

Svestranost

Vez se može prilagoditi vašim željama i potrebama, jer imamo niz različitih okvira koji nam omogućuju vez na brojne proizvode u različitim položajima i veličinama.

IZ NAŠEG WEBSHOPA

Koji odjevni predmeti mogu biti vezeni?

Vez je prikladan za primjenu na mnogo različitih vrsta tkanina, a dolje su navedeni neki odjevni predmeti na kojima najbolje funkcionira:
MISTRAL WEBSHOP

Vi zaslužujete najbolje

Naš webshop nudi širok raspon različitih vrsta radne odjeće, radne obuće i OZO -a, pružajući visoku razinu zaštite čak i u najekstremnijim radnim uvjetima. Budući dasu zaposlenici ``motor`` svake tvrtke, važno je svakom menadžeru i izvršnom direktoru pružiti najbolje moguće uvjete koji uvijek uključuju odgovarajuću odjeću.