Priuštite svom timu sjajan izgled i mekoću koju nudi sitotisak. Ovaj svestrani postupak zasnovan na tinti omogućuje vam da prikažete svoju poruku i dizajn s bogatim, oštrim detaljima. Osim toga, sitotisak je učinkovit i pristupačan način za opremanje velikog broja ljudi.

Sitotisak se može koristiti i za male serije i kućne projekte, ali u poslovnom okruženju često se koristi u proizvodnji prilagođene radne odjeće ili promotivne odjeće u većim količinama.

Za proizvodnju naše visokokvalitetne radne odjeće, koristimo automatske preše koje su brže i točnije od ručnog ispisa. Također su profesionalno kalibrirane kako bi se osiguralo savršeno usklađivanje svake slojevite boje. To čini proces preciznijim i – što je važno – jeftinijim za vas.

Bez obzira na to dali se radi o polo majicama, duksericama ili čak pregačama, koristimo samo vrhunske materijale, od odjeće i strojeva do tinte. O svemu se brinu profesionalci koji nemaju premca u svom području. Neumorno rade na stvaranju čarolije ispisa, osiguravajući da vaš dizajn ispadne što življi i vjerniji vašoj viziji.

To uključuje njihovo sušenje na 380 stupnjeva celzijusa kako bi se jamčila trajnost otiska.

Koji odjevni predmeti mogu biti otiskani sitom?

Sitotisak zahtijeva dvije stvari od odjeće da bi se mogao ispisivati.

Prvo, tkanina za odjeću mora biti otporna na toplinu. To se događa kako se odjevni predmet ne bi oštetio kada se provuče kroz sušilicu kako bi se tinta očvrsnula na tkanini.

Drugo, tkanina ili odjevni predmet moraju biti jednoslojni. To se događa tako da se odjevni predmet, kad se stavi između daske i paravana, neće pomaknuti. Dvoslojna tkanina mogla bi se pomicati tijekom ispisa i stoga uništiti otisak.