Naziv projekta:

NPOO.C1.1.2.R3-I3.01 – Bespovratne potpore za digitalizaciju

Digitalizacija poslovanja tvrtke Mistral d.o.o. – NPOO.C1.1.2.R3-I3.01. 0388

Kratki opis projekta:
Svrha ovog projekta se odnosi na digitalizaciju poslovanja kojim će tvrtka unaprijediti svoju osnovnu djelatnost i pružati prethodno navedene usluge na višoj razini kvalitete te uvesti nove usluge s ciljem povećanja konkurentnosti na lokalnom i širem tržištu. Uz nova digitalna rješenja tvrtka će moći ostvariti svoje dugoročne planove. Stručnošću, dobrom praksom, iskustvom te profesionalnim pristupom poslu, tvrtka će nastaviti razvijati proizvode i usluge, te će kroz ovaj projektni prijedlog utjecati na učinkovitosti i efikasnost poslovnih procesa i digitalizaciju poslovanja.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Cilj projekta je doprinos digitalne transformacije konkurentnosti poduzeća kroz povećanje efikasnosti optimizacijom poslovnih procesa, digitalizaciju poslovnih procesa, korištenje novih tehnologija/trendova tržišta, porast prihoda, izgradnju digitalnih kapaciteta zaposlenika, rast na novim tržištima.

Digitalizacijom procesa tvrtka će dosegnuti željeni rast prihoda te povećati kvalitetu usluga i uvođenje novih proizvoda i usluga koje se plasiraju na nikad zahtjevnije tržište. Zaposlenici će stjecati nove digitalne vještine te biti efikasniji, učinkovitiji i brži u svom radu. Vanjske mogućnosti uključuju poboljšano vrijeme odaziva i usluge klijentima, kao i mogućnosti za nove načine poslovanja.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 77.476,94 EUR.
Iznos koji sufinancira EU je 43.387,08 EUR.
Razdoblje provedbe projekta je od 01. siječnja 2023. do 01. siječnja 2024. godine.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Mistral d.o.o.

„Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”