Webshop tvrtke Mistral d.o.o.
Svi sadržaji na ovim stranicama, kao što su tekst, grafike, logotipi, gumbi, ikone, slike, digitalna preuzimanja, podaci te softver je vlasništvo Mistral-a kao i njegov sadržaj dobavljača zaštićen međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Ova stranica ili bilo koji dio nje ne smije se reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati, ili na drugi način iskorištavati za bilo kakve komercijalne svrhe bez izričitog pisanog pristanka tvrtke Mistral d.o.o..

Vaša privatnost
Izjava o privatnosti tvrtke Mistral osmišljena je kako bi pokazali svoje poštivanje privatnosti. Svi osobni podaci koje dajete se koriste s ciljem uspješnog obavljanja kupnje. Naš obrazac za povratne informacije je u digitalnom obliku, pa Vas molimo da nam date određene podatke za kontakt, koji su potrebni za slanje/odgovor informacija koje ste tražili. Molimo Vas da nam ne govorite stvari koje ne želite da znamo. Mistral koristi ove informacije kako bi bolje razumjeli svoje potrošačke baze te kako bi se osigurala vrhunska usluga.

Neobjavljivanje trećim osobama
Osim ako imamo Vaš izražen pristanak, nećemo otkriti Vaše osobne podatke trećim stranama. Nećemo prodati, iznajmiti ili zamijeniti vaše osobne podatke drugima u marketinške svrhe bez vašeg izričitog dopuštenja. Možemo prikupljati statističke podatke o korištenju naše online trgovine, kao što su uzorci prometa i srodne informacije, ali one ne mogu i neće sadržavati nikakve osobne identifikacijske podatke.

Sigurnost vaših podataka
Pratimo stroge sigurnosne procedure u skladištenju i otkrivanju informacija koje ste nam dali. To su neovlašteni pristup ili nezakonite obrade Vaših osobnih podataka.

E – mail
Mistral se obvezuje da će Vam slati samo e-mailove koji sadrže potvrde o kupnji na našoj stranici te novosti vezane za nove proizvode. Mi također možemo koristiti Vašu e-mail adresu kako bi potvrdili narudžbu/upit i odgovorili na sve upite koje napravite online . Ukoliko ne želite primati novosti odjavite se sa naših novosti!

Newsletter
Kada se pretplatite na naše novosti možete biti sigurni da Vaši osobni podaci i e-mail adresa neće biti prodani, razmijenjenii ili na bilo koji način udijeljeni trećim stranama.
Mi zadržavamo vaše osobne podatke, Vašu e-mail adresu ćemo koristiti kako bi Vam poslali obavijesti koje ste zatražili. Možete se odjaviti s naših novosti u bilo koje vrijeme.

Pravila o korištenju trgovine za djecu
Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti naš webshop samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika. U skladu sa Dječjim Online Privacy Protection Actom, nećemo svjesno prikupljati bilo kakve informacije od djece mlađe od 13 godina. Ako ste mlađi od 13 godina, ne možete se registrirati ili nam dati bilo kakve osobne podatke. Korištenjem naše web stranice suglasni ste da prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke na način propisan ovim Pravilima o privatnosti. Svaka promjena naših pravila o privatnosti biti će objavljena na ovim stranicama .

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.